Leverantörer

RUAG

Nordens enda tillverkare av jakt- och sportammunition
Gyttorp står för ett av marknadens bredaste utbud för den svenska jägaren omfattande vapen, ammunition, optik mm. Gyttorps hagelpatroner är summan av ett sekels produktutveckling och har lett till att de idag är marknadens mest sålda. Kvalitetstänkande enligt mottot precision by tradition präglar också vår vapen- och optikverkstad vars 35-åriga verksamhet resulterat i ett unikt kunnande.

Hemsidawww.Ruagammotec.se

Sako Sweden

Sako Sverige är en del av italienska Beretta S.p.A. Beretta har tillverkat vapen sedan 1526 och ägs fortfarande av familjen Beretta. Vi är en del av en snart 500-årig historia med en passion i centrum, att tillverka de bästa vapnen. Beretta köpte finska Sako runt millenieskiftet och i samband med den affären skapades det svenska bolaget.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 2001 och är en grossist med marknadens ledande varumärken. Genom vårt omfattande produktsortiment och vårt stora återförsäljarnät hoppas vi kunna nå ut till Sveriges alla jaktintresserade konsumenter med det bästa marknaden har att erbjuda.

Hemsidawww.sako.se

Sportec AB

Sportutrustning AB, som startades 1963, ändrade 1989 firmanamnet till SPORTEC AB, som är lättare att förstå och stava till för utländska kunder och leverantörer.

Aktiekapitalet uppgår till Kr 975.000:- och kreditvärdigheten är enligt Dun & Bradstreets kreditratingsystem sedan flera år den högsta, dvs AAA. Bolagets ekonomiska ställning möjliggör ett stort lager och därigenom ytterst snabba leveranser.

Företaget flyttade 1983 till de nuvarande lokalerna i Åkarps nedlagda järnvägsstation som ligger mellan Malmö och Lund.
I huvudbyggnaden finns kontor på ca 75 kvm, lager på ca 200 kvm, vapenkasun på ca 25 kvm med rullbara hyllor så att golvytan kan utnyttjas maximalt samt den mycket viktiga serviceverkstaden på ca 20 kvm. Ammunitionslagret finns i en närliggande byggnad och likaså en underjordisk skjutbana för provskjutning av vapen och ammunition.

Hemsidawww.sportec.se

 

Swedteam

Vi tillverkar och marknadsför konfektion för Jakt, vildmark och fritid med stor inriktning på jakt. Marknaden skall vara Sverige och övriga Europa

Hemsidawww.swedteam.se

 

Fondprodukter

Fondprodukter AB är en eldande distributör av fritids och upplevelserprodukter. Vi arbetar med starka varumärken och lagerför ett mycket brett sortiment av produkter. Goda relationer med stora tillverkare i hela världen gör att vi kan erbjuda de senate produkterna med god service och generösa garantier.

Hemsidawww.fondprodukter.se

Lafayette

Lafayette är i dag den ledande jaktradioleverantören i Skandinavien.
Våra produkter är anpassade efter förhållanden som råder och efter de krav som ställs i de nordiska jaktmarkerna.

Hemsidawww.lafayette.se

Albecom

Albecom grundades 1966. Företaget drivs från och med 2001 under namnet Albecom Sweden AB och har sitt centrallager i Åtvidaberg.

Albecom marknadsför produkter inom trådlös kommunikation som t.e.x. kommunikationsradio, jaktradio, industriradio, fritidsradio, övervakningskamera & åtelkamera.

Vi marknadsför även vapenvårdsprodukter från Tetra Gun, Kleenbore & CLP Breakfree, samt vapentillbehör från Sun Optics.

Hemsidawww.albecom.se

Kategorier

Vår butik

Måndag : STÄNGT

Ons-, Fredag: 11.00 – 18.00
Tisdag, Torsdag: 11.00 – 19.30


Lördag & Helgdadagar : STÄNGT

Vapenavdelningen endast
öppen efter kontakt!

Om oss

Vi säljer nytt och begagnat. Köper in vapen av alla typer. Både mindre som större partier. Tar emot vapen för skrotning, ändringar av patronlägen pluggning etc.

Utför en del reparationer, montering av sikten o dyl, i mån av tid.

Copyright © 2019 Prekam.net – Hemsida skapad av Kimsoft Media AB